Οι καλύτεροι μικροί καταψύκτες για εύκολη προετοιμασία γευμάτων

June 8, 2023 0 By admin

Εργάζεστε από το σπίτι, προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή απλώς προσπαθείτε να είστε υγιείς για το νέο έτος; Φέρτε την προετοιμασία γευμάτων για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Όταν προετοιμάζετε τα γεύματα αποτελεσματικά, διατηρείτε τρόφιμα αξίας έως και τριών ημερών στο ψυγείο και καταψύχετε τα υπόλοιπα γεύματά σας. Τα παρασκευασμένα φαγητά που περισσεύουν στο γεύμα σας, όπως οι τηγανίτες με πρωτεΐνη, τα μπολ μπουρίτο, το κοτόπουλο αργής κουζίνας και άλλα μαγειρευτά πιάτα, έχουν το δικό τους χώρο στην κατάψυξή σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές εάν δεν έχετε χώρο στον υπάρχοντα καταψύκτη σας και σκεφτείτε να κάνετε μια δεύτερη αγορά καταψύκτη.

Το Ιδανικό Μέγεθος

Οι κατασκευαστές καταψυκτών συνιστούν τουλάχιστον ενάμισι κυβικά πόδια ανά άτομο. Επομένως, μια τετραμελής οικογένεια χρειάζεται χώρο κατάψυξης έξι κυβικών ποδιών. Εάν ο υπάρχων καταψύκτης σας είναι 2,5 κυβικά πόδια, χρειάζεστε επιπλέον 3,5 κυβικά πόδια καταψύκτη για την τετραμελή οικογένειά σας. Θα χρειαστεί επίσης να καταλάβετε εάν θα κάνετε άλλες δεσμεύσεις για υγιεινό τρόπο ζωής πέρα ​​από την προετοιμασία γευμάτων. Θα προσθέσετε μια συνδρομή προϊόντων, θα αγοράσετε το 1/4 του βοείου κρέατος από μια τοπική φάρμα ή θα φυτέψετε έναν κήπο φέτος; Το επόμενο βήμα είναι να καθορίσετε ποιος τύπος καταψύκτη ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Συμπαγής κυβικός καταψύκτης

Ως οι μικρότεροι στην κατηγορία καταψύκτη, οι συμπαγείς καταψύκτες είναι συνήθως η φθηνότερη επιλογή. Οι επιλογές κυμαίνονται από 1,7 κυβικά πόδια έως 5,0 κυβικά πόδια για έναν συμπαγή καταψύκτη. Οι συμπαγείς καταψύκτες έχουν συνήθως συρτάρια που κινούνται μπρος-πίσω σε ράγες και ορισμένα στυλ διαθέτουν αποσπώμενα καλάθια αποθήκευσης που κρατούν τα τρόφιμα σας οργανωμένα, ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα τα αντικείμενά σας. Εάν το μοντέλο που εξετάζετε δεν έχει καλάθια αποθήκευσης, μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα πλαστικά καλάθια online για να οργανώσετε το χώρο σας. Οι περισσότεροι καταψύκτες στήθους πρέπει να αποψυχθούν χειροκίνητα, αν και ορισμένα μοντέλα δεν έχουν παγετό ή διαθέτουν επιλογές αυτόματης απόψυξης. Οι καταψύκτες θα βοηθήσουν επίσης το φαγητό σας να παραμείνει παγωμένο για έως και τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα. Είναι ελαφριά και φορητά, ώστε να μπορείτε να τα μετακινείτε εύκολα – στον επάνω όροφο, στον κάτω όροφο, στο γκαράζ ή στην εξοχική κατοικία χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Όρθιος καταψύκτης που εξοικονομεί χώρο

Πόσο χώρο έχετε για να κουνήσετε την πόρτα; Ένας όρθιος καταψύκτης 1,1 κυβικών ποδιών έως 5,0 κυβικών ποδιών καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο δωμάτιο πλυντηρίων, στο γκαράζ ή στο υπόγειό σας από έναν μεσαίο ή μεγάλο καταψύκτη, αλλά πρέπει να μετρήσετε πόσο χώρο έχετε για να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα του ψυγείου σας. Ενώ έχουν έως και 15% λιγότερο αποθηκευτικό χώρο από έναν καταψύκτη, είναι πιο εύκολο να οργανωθούν επειδή μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο. Μπορεί να έχουν συρόμενα καλάθια ή συρμάτινο ράφι για εύκολη πρόσβαση στα αποθηκευμένα τρόφιμα. Το μειονέκτημα – εάν κοπεί η τροφοδοσία, ένας όρθιος καταψύκτης θα χαλάσει πιο γρήγορα από έναν καταψύκτη στήθους.

Καταψύκτης χωρίς παγετό

Οι περισσότεροι καταψύκτες σήμερα δεν έχουν παγετό, αλλά πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν, ώστε να μην επηρεάζει τα φαγητά που έχετε προετοιμάσει για το γεύμα σας. Ένας καταψύκτης χωρίς παγετό κρατά τον παγετό μακριά, επιτρέποντας στη θερμοκρασία να ανεβαίνει μία φορά την ημέρα στους 32 βαθμούς F, αντί να διατηρεί το φαγητό σας κρύο στους 0 βαθμούς F. Η ανερχόμενη θερμοκρασία του σχεδιασμού χωρίς παγετό διατηρεί το φαγητό σας κάτω από το μηδέν, αλλά αρκετά ζεστό ώστε η υγρασία στον αέρα να μην συμπυκνώνεται σε πάγο. Δεν θα έχετε συσσώρευση παγετού, επομένως θα έχετε περισσότερο χώρο, αλλά μπορεί να πάρετε τρόφιμα καμένα στην κατάψυξη. Οι καταψύκτες χωρίς παγετό είναι επίσης πιο ακριβοί στη λειτουργία τους από τους παραδοσιακούς καταψύκτες και χειρότεροι για το περιβάλλον αφού καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Εάν θέλετε να παρακάμψετε τυχόν ανησυχίες σχετικά με το κάψιμο του καταψύκτη, εναλλάξτε τα προετοιμασμένα τρόφιμα και καταναλώστε τα τακτικά.

Εάν θεωρείτε ότι αυτά τα οφέλη αξίζουν την αγορά ή σκέφτεστε ήδη να αγοράσετε έναν καταψύκτη, η Progressive Leasing προσφέρει απλές, ευέλικτες επιλογές πληρωμής από περισσότερους από 30.000 λιανοπωλητές. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας και ανακαλύψτε την τέλεια αναβάθμισή σας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση progleasing.com.