Όλα όσα χρειάζεστε για να ενημερώσετε τη βεράντα σας

Όλα όσα χρειάζεστε για να ενημερώσετε τη βεράντα σας

July 22, 2023 0 By admin

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ζωντανέψετε την υπαίθρια όαση σας για ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Σετ Ομπρέλα & Αίθριο

Η έξτρα σκιά και η άνετη καρέκλα μπορούν να αλλάξουν όλη τη δυναμική της βεράντας σας. Είτε διαθέτετε ήδη κάποια έπιπλα εξωτερικού χώρου και χρειάζεται απλώς μια γρήγορη βαφή, είτε θέλετε να δημιουργήσετε κάτι νέο αυτή τη σεζόν, πάρτε κάτι κατάλληλο για να διασκεδάσετε την οικογένειά σας για εκείνα τα ιδανικά καλοκαιρινά βράδια.

Πρασινάδα

Φυτά σε γλάστρες, πράσινους τοίχους, κήπους με βότανα και παρτέρια με λουλούδια. Τίποτα άλλο δεν δίνει επιπλέον ζωή και χρώμα στη μικρή όαση της αυλής σας από μερικά φυτά από το τοπικό σας φυτώριο. Απλώς προσθέστε τη δική σας αίσθηση στη διακόσμησή σας επιλέγοντας μοντέρνες ζαρντινιέρες και βάζα και λουλούδια με συντονισμένα χρώματα. Φροντίστε να κάνετε μια μικρή έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά που παίρνετε είναι εύκολα διαχειρίσιμα για την τοποθεσία σας!

Φωτισμός

Τα φανάρια και τα φωτιστικά μπορούν να προσθέσουν λίγη μαγεία στην ατμόσφαιρα της αυλής σας! Διατηρήστε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, στρώνοντας μερικά φώτα μπιστρό γύρω από την οροφή ή βάλτε λίγο παραπάνω με ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό πάνω από ένα σετ τραπεζαρίας στην πίσω αυλή!

Καρότσια ποτών

Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με ένα μικρό προκατασκευασμένο καρότσι ποτών, εύκολα προσβάσιμο από το αίθριο σας. Απλώστε τα αγαπημένα σας ποτά και ορεκτικά σε ένα μικρό καροτσάκι μπιστρό που είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε και όμορφο να το στυλίσετε. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από 50 έως 1.000 $ ανάλογα με τη μάρκα και τον προϋπολογισμό σας.

Πλακόστρωτα

Χρειάζεστε λίγο επιπλέον χώρο; Επεκτείνετε τη βεράντα σας με μερικές πλακόστρωτες στρώσεις με επιπλέον επαναχρησιμοποιούμενο χώρο. Μπόνους: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιπλέον χώρο με έναν καναπέ στην πίσω αυλή για παρατήρηση αστεριών αργά τη νύχτα!

λάκκο πυρκαγιάς

Τίποτα δεν ξεπερνά τις οικογενειακές βραδιές γύρω από ένα λάκκο φωτιάς με s’mores το καλοκαίρι. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν χρειάζεται να περπατήσετε στην έρημο και να χτίσετε μια φωτιά για να αποκτήσετε αυτή τη μαγική εμπειρία. Αγοράστε μερικά τούβλα για να φτιάξετε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο λάκκο για ένα γρήγορο έργο για το Σαββατοκύριακο. Προσθέστε μερικές καρέκλες για κάμπινγκ ή αίθριο και ένα ηχείο Bluetooth για να γυαλίσετε τον χώρο σας για μια προσβάσιμη περιοχή πάρτι όποτε θέλετε!