4 πράγματα που χρειάζεστε για το Den βιντεοπαιχνιδιών σας

4 πράγματα που χρειάζεστε για το Den βιντεοπαιχνιδιών σας

June 9, 2023 0 By admin

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη μέρα είναι να αποσυνδεθείτε από την πραγματική ζωή και να συνδεθείτε στον εικονικό κόσμο. Μπορείτε να βάλετε το άγχος σας στην παύση καθώς αγωνίζεστε ανάμεσα στα αστέρια, οδηγείτε μέσα σε φανταστικά τοπία, πολεμάτε ορδές πεινασμένων ζόμπι και πολλά άλλα.

Για να κάνουμε την απόδρασή σας ακόμα καλύτερη, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο

Άνετα έπιπλα

Αυτό θα μπορούσε πιθανώς να είναι αυτονόητο, αλλά καμία ρύθμιση gaming δεν μπορεί να απολαύσει πλήρως χωρίς καλά έπιπλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι πόνοι και πόνοι ενώ βρίσκεστε στη μέση του αγώνα πρωταθλήματος. Τα επιτραπέζια παιχνίδια συνήθως κλίνουν προς μια εργονομική καρέκλα που παρέχει στήριξη στην πλάτη, τον λαιμό και τα χέρια. Αν παίζετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη, οι επιλογές σας διευρύνονται λίγο. Τα καθίσματα στο θέατρο και οι πολυτελείς ξαπλώστρες μπορούν να προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείτε να βρείτε.

Είτε σας αρέσει η κίνηση που προσφέρει μια καρέκλα gaming είτε οι πιο χαλαρές επιλογές που παρέχει μια ανάκλιση, το καλύτερο είδος επίπλου είναι αυτό που μπορείτε να ξεχάσετε ενώ εστιάζετε στη νίκη.

Τηλεόραση OLED

Τι συμβαίνει με όλα αυτά τα διαφορετικά είδη τηλεοράσεων; LCD, LED, QLED, OLED; Είναι σίγουρα μπερδεμένο αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όταν ψωνίζετε είναι ότι όλες οι τηλεοράσεις LED είναι στην πραγματικότητα τηλεοράσεις LCD. Η οθόνη LCD (οθόνη υγρών κρυστάλλων) αναφέρεται στην οθόνη της τηλεόρασης, ενώ η LED (Δίοδος εκπομπής φωτός) αναφέρεται στο πώς ανάβει η οθόνη σας.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις (LED, QLED) είτε χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό είτε φωτισμό γύρω από τα πλαϊνά πάνελ για να φωτίζουν την τηλεόρασή σας. Με μια OLED, κάθε μεμονωμένο pixel ανάβει. Αυτό σας δίνει ασυναγώνιστα χρώματα, αντίθεση, γωνίες θέασης και πολλά άλλα. Για τα βιντεοπαιχνίδια, πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση. Το να παίξετε ένα παιχνίδι σε μια κανονική τηλεόραση και μετά να μεταβείτε σε OLED θα αισθάνεστε σαν μια εντελώς νέα εμπειρία και δεν θα θέλετε ποτέ να επιστρέψετε.

Ήχος Surround

Ξέρεις τι λένε, «Αν το σπίτι σου δεν τρέμει, το μπάσο σου δεν είναι αρκετά δυνατό». Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε αν κάποιος το λέει αυτό, αλλά θα πρέπει να ισχύει για τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας. Αν δεν χρησιμοποιείτε ακουστικά (που είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για ήχο), θα θέλετε κάτι περισσότερο από τα μικροσκοπικά ηχεία της τηλεόρασής σας για να ζωντανέψετε τα παιχνίδια σας.

Η τεχνολογία ήχου έχει φτάσει στο σημείο όπου ακόμη και μια μόνο μπάρα ήχου μπορεί να γεμίσει το δωμάτιό σας με καθηλωτικό ήχο. Αλλά αν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο, μια πραγματική εμπειρία ήχου surround θα σας βάλει στο παιχνίδι σας όσο τίποτα άλλο. Με μια σωστή ρύθμιση, κάθε κρότο, γέλιο, βήμα και σταγόνα νερού θα ακούγεται σαν να συμβαίνει ακριβώς δίπλα σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε τιμές προϋπολογισμού. Νίκη νίκη!

Μικρό ψυγείο

Διψάς. Βρίσκεστε επίσης στη μέση (και κερδίζετε) ένα έντονο παιχνίδι Capture the Flag…on the moon. Δεν μπορείς να κάνεις παύση, μάλλον δεν πρέπει να σηκωθείς, αλλά φίλε. Ένα ποτό ακούγεται πραγματικά καλό. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ψυγείο για αυτό! Δηλαδή, το μίνι ψυγείο.

Διατηρήστε τις λιχουδιές, τα ποτά και το φαγητό σας σε κοντινή απόσταση με το δικό σας μίνι ψυγείο. Αυτά έρχονται σε διάφορα μεγέθη, μερικά έχουν ακόμη και επιλογές θέρμανσης (για τάκο αργά το βράδυ) και μερικά ακόμη σας επιτρέπουν να προσθέσετε προσαρμοσμένα σχέδια των αγαπημένων σας παιχνιδιών. Τα μίνι ψυγεία είναι απαραίτητα για τις αίθουσες παιχνιδιών και παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε όλη σας την καφεΐνη, το σπαστό και το τσιπ.

Θέλετε να αναβαθμίσετε την αίθουσα παιχνιδιών σας; Η Progressive Leasing προσφέρει απλές, ευέλικτες επιλογές αγοράς από χιλιάδες συνεργάτες λιανοπωλητές σε όλη τη χώρα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας και ανακαλύψτε την τέλεια ρύθμιση gaming επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση ProgLeasing.com.