5 Μοναδικές Εναλλακτικές Διαμάντια – Προοδευτική Μίσθωση

5 Μοναδικές Εναλλακτικές Διαμάντια – Προοδευτική Μίσθωση

June 12, 2023 0 By admin

Διαμάντια. Είναι για πάντα, ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού και εκατό άλλα πράγματα που μάλλον έχεις βαρεθεί να ακούς. Τώρα αυτό δεν είναι ελαφρύ για τα διαμάντια? εξακολουθούν να είναι τόσο όμορφες και λαμπερές όσο ποτέ. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό και εξίσου εκθαμβωτικό, σας καλύψαμε. Από τη βαθιά θάλασσα μέχρι το διάστημα (yup), έχουμε συγκεντρώσει μια χούφτα απόλυτα μοναδικές εναλλακτικές για να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Ακουαμαρίνης

Από το πράσινο της μέντας έως το μπλε ναυτικό, αυτό το δελεαστικό κόσμημα αιχμαλωτίζει πραγματικά την ομορφιά της θάλασσας. Κάποτε πίστευαν ότι ήταν το δάκρυ της γοργόνας, η ακουαμαρίνα τώρα κοσμεί τα πάντα, από κοσμήματα μέχρι διακόσμηση σπιτιού. Αυτό το στολίδι έχει επίσης τη σπάνια ιδιότητα να είναι φυσικά άψογο. Αν ψάχνετε για την (κυριολεκτικά) τέλεια μπλε πέτρα, ρωτήστε τον κοσμηματοπώλη σας για την ακουαμαρίνα.

Μαργαριτάρι Ταϊτής

Γνωστά και ως μαύρο μαργαριτάρι, τα μαργαριτάρια Ταϊτής είναι μοναδικά για ένα μόνο είδος στρειδιού. Σε αντίθεση με άλλα είδη, το Black Lipped Oyster είναι η μόνη ποικιλία που έχει σκούρο εσωτερικό κέλυφος, που οδηγεί στην πρασινομαύρη απόχρωση για την οποία είναι γνωστά τα μαργαριτάρια του. Αν και αυτά δεν είναι τεχνικά πετράδια, τα Tahitian Pearls είναι πραγματικά μοναδικά στο είδος τους.

Μοργανίτης

Τα κοσμήματα συνήθως κατακλύζονται από βαθιά, έντονα χρώματα όπως κόκκινο, μπλε, πράσινο ή μοβ. Εάν δεν είναι αυτό το στυλ σας, η Morganite προσφέρει μια διακριτική ροζ εναλλακτική. Αυτή η εκθαμβωτική πέτρα στο χρώμα του τριαντάφυλλου μοιάζει πολύ με ροζ διαμάντια, αλλά είναι ένα κλάσμα του κόστους. Γρήγορα ανερχόμενη σε δημοτικότητα, ο Morganite είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που αναζητά μια απαλή και ξεχωριστή εμφάνιση.

Πολύτιμο Οπάλιο

Η ποικιλία Precious αυτού του διαμάντι έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνωστό ως Play-of-Color. Όταν το φως εισέρχεται σε ένα πολύτιμο οπάλιο, διασπάται σε μια έκρηξη λαμπερών χρωμάτων που αλλάζει συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δείτε ποτέ την ίδια λάμψη δύο φορές, δίνοντας στην πέτρα απεριόριστο αριθμό νέων και λαμπερών εμφανίσεων.

Μωισσανίτης

Ο Μωισσανίτης ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε έναν κρατήρα που άφησε ένας μετεωρίτης. Από το διάστημα. Αν ψάχνετε για σπάνια και μοναδικά, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Ενώ αυτό το στολίδι έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα διαμάντι, έχει μια σαφώς διαφορετική λάμψη. Δυστυχώς, οι φυσικές πέτρες είναι δύσκολο να βρεθούν (πόσες διαστημικές πέτρες έχετε δει;), αλλά τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν Moissanite που δημιουργήθηκε από εργαστήριο που είναι πανομοιότυπο από κάθε άποψη.

Οι κοσμηματοπώλες φέρουν μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις με διαμάντια, ιδανικές για κάθε περίσταση. Αλλά αν η καρδιά σας εξακολουθεί να είναι στη λάμψη αυτού του πολύτιμου πετραδιού, μην ανησυχείτε. Τα διαμάντια εξακολουθούν να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή κοσμήματος. Για να βρείτε το τέλειο διαμάντι σας, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Find-a-Store για να εντοπίσετε ένα κοσμηματοπωλείο κοντά σας.