5 πλεονεκτήματα και 2 μειονεκτήματα της αγοράς ενός τμήματος

5 πλεονεκτήματα και 2 μειονεκτήματα της αγοράς ενός τμήματος

June 10, 2023 0 By admin

Τίποτα δεν λέει «Φτιάξε τον εαυτό σου στο σπίτι» σαν ένα άνετο και άνετο μέρος για να χαλαρώσεις και να χαλαρώσεις. Και από όλους τους τρόπους για να γεμίσετε το χώρο σας, το κάθισμα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Για να σας βοηθήσουν να το πετύχετε αυτό, οι τομές μπορούν να παίξουν ρόλο στο να δώσουν στα δωμάτιά σας την τέλεια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα πολλαπλά σχήματα, τα μεγέθη και η απλότητά τους τα καθιστούν την τέλεια επιλογή για την επίπλωση του σπιτιού σας. Ακολουθεί μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εάν ένα τμήμα είναι το κατάλληλο για εσάς.

Πλεονεκτήματα

Προσαρμογή

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν τομές πάνω από έναν καναπέ ή αγαπούν το κάθισμα είναι απλώς επειδή μπορείτε να τακτοποιήσετε τομές όπως και όποτε θέλετε. Τα μικρότερα κομμάτια της μονάδας σάς επιτρέπουν να αλλάζετε τη διάταξή σας αμέσως. Ένα μόνο μακρύ καθιστικό, μια ορθή γωνία που αγκαλιάζει έναν τοίχο ή ακόμα και ένας κύκλος είναι δυνατός με τομές. Αυτός ο τύπος επίπλων είναι μοναδικός στο να σας επιτρέπει να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται ακριβώς όπως θέλετε.

Ρύθμιση/Κατάβαση

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις απογοητεύσεις της προσπάθειας να τοποθετήσετε έναν καναπέ πλήρους μεγέθους μέσα από τις πόρτες ή τις σκάλες, θα πρέπει επίσης να μην γνωρίζετε πόσο εύκολα οι τομές κάνουν όλη αυτή τη διαδικασία. Τα περισσότερα κομμάτια σε ένα τμήμα μπορούν όλα να χωριστούν σε ένα πάνω/κάτω μισό, κάνοντας τη ρύθμιση ή την αφαίρεση εύκολη και γρήγορη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν μετακινείστε συχνά ή χρειάζεται να τοποθετήσετε μερικά κομμάτια στην αποθήκευση.

Μέγεθος

Όταν αγοράζετε έναν συμβατικό καναπέ, συνήθως αγοράζετε ένα μόνο μέγεθος. Στη συνέχεια, κολλάτε με αυτό το μέγεθος μέχρι να αναβαθμίσετε ή να αντικαταστήσετε τον καναπέ. Ένα καλό πλεονέκτημα της κατοχής ενός τμήματος, από την άλλη πλευρά, είναι να μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος όταν αγοράζετε τη μονάδα ή ακόμα και αφού τη φέρετε στο σπίτι.

Ευστροφία

Το έχουμε ήδη αγγίξει λίγο ήδη, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε αρκετά: τα σετ ταιριάζουν τέλεια με όλα τα όνειρά σας για τη διακόσμηση του σπιτιού. Μπορούν να μετακινηθούν από μια ιδιοτροπία για να ελευθερώσουν χώρο για μεγάλες συγκεντρώσεις, να συναρμολογηθούν για να φτιάξουν ένα κρεβάτι για τους επισκέπτες που διανυκτερεύουν, ακόμη και να μετατραπούν σε διασκεδαστικά καθίσματα σε στυλ θεάτρου για τις αγαπημένες σας ταινίες.

Καθίσματα

Εάν αντιλαμβάνεστε ένα θέμα εδώ, θα έχετε δίκιο. Και οι επιλογές καθισμάτων που παρέχουν οι ενότητες δεν διαφέρουν: μπορείτε να σχεδιάσετε τη διάταξη των καθισμάτων σας όπως θέλετε. Είτε πρόκειται για μεγάλο πλήθος, την οικογένειά σας ή μόνο εσείς, μπορείτε να σχεδιάσετε μια ενότητα όπως ακριβώς θέλετε. Σε αντίθεση με τους καναπέδες, οι οποίοι πρέπει να μετακινούνται ως μονάδα, οι τομές μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με σχεδόν ατελείωτους τρόπους για να σας δώσουν μια οικιακή αίσθηση ότι είναι το δικό σας μοναδικό στυλ.

Μειονεκτήματα

Τιμή

Τα τμήματα μπορεί να είναι ακριβά. Πολλαπλά, πλήρως επιπλωμένα κομμάτια ενός καναπέ κοστίζουν συνήθως περισσότερο από μία μοναδική μονάδα. Ακόμη και τα βασικά σετ μπορεί να είναι πιο ακριβά από έναν συμβατικό καναπέ. Τα καλά νέα είναι ότι όσο περισσότερα κομμάτια προσθέτετε στη μονάδα σας, τόσο φθηνότερα θα είναι αυτά τα κομμάτια. Έτσι, ενώ μια βασική μονάδα μπορεί να είναι πιο ακριβή από έναν καναπέ παρόμοιου μεγέθους, ένα μεγάλο τμήμα θα είναι σημαντικά φθηνότερο από την αγορά άλλων επίπλων καθίσματος για να γεμίσει τον ίδιο χώρο.

Μεταφορά

Παραδόξως, οι τομές μπορεί να είναι ένας πόνος στη μεταφορά. Παρόλο που κάθε κομμάτι μπορεί να αναλυθεί εύκολα, αυτό σημαίνει ότι έχετε ουσιαστικά τα διπλάσια κομμάτια που χρειάζεστε για να συσκευάσετε. Όταν θέλετε να μεταφέρετε ένα μεγάλο τμήμα με 7,8 ή και περισσότερα κομμάτια, όλα αυτά τα κομμάτια μπορούν να γεμίσουν γρήγορα το κινούμενο φορτηγό ή τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Βρείτε την επόμενη αναβάθμισή σας με το Progressive Leasing

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας έπιπλα, η Progressive Leasing μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο τμήμα. Με απλές, ευέλικτες επιλογές πληρωμής και χιλιάδες τοποθεσίες συνεργατών λιανικής, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα καθίσματα για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση progleasing.com.