8 Βασικές συμβουλές για την αγορά μιας νέας τηλεόρασης

8 Βασικές συμβουλές για την αγορά μιας νέας τηλεόρασης

July 22, 2023 0 By admin

Είτε πρόκειται για αναγκαιότητα είτε για αναβάθμιση, η αγορά μιας νέας τηλεόρασης μπορεί να είναι μια συντριπτική εμπειρία. Πας με 240Hz για το μεγάλο παιχνίδι ή βουτάς στον κόσμο του HDR και θαμπώνεις την επόμενη κινηματογραφική βραδιά σου; Είναι Smart TV; Υπάρχουν αρκετά λιμάνια;

Και τι σημαίνουν αυτά τα πράγματα; Εάν είστε ένας από τους πολλούς αγοραστές που δεν είναι σίγουροι για τις λειτουργίες της τηλεόρασης, σας έχουμε καλύψει. Από την ανάλυση έως τον ρυθμό ανανέωσης, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε μια νέα τηλεόραση.

Προσδιορίστε την Τιμή σας

Μειώστε τη δουλειά στη μέση σχεδιάζοντας τι είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε προτού ψωνίσετε. Πολλοί έμποροι λιανικής προσφέρουν επιλογές μίσθωσης σε ιδιοκτήτη, όπως η Προοδευτική Μίσθωση, που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε την τηλεόραση που χρειάζεστε, αλλά μοιράζετε το κόστος σε εβδομαδιαίες, κάθε δεύτερη εβδομάδα ή μηνιαίες επιλογές πληρωμής. Έχοντας υπόψη ένα σημείο τιμής, είστε καλύτερα προετοιμασμένοι να βρείτε την τέλεια τηλεόρασή σας.

Πραγματικό μέγεθος

Οι τηλεοράσεις δεν μετρώνται με πλάτος ή ύψος. μετρώνται διαγώνια. Έτσι, ένα σετ 60″ θα μετρούσε από απέναντι γωνίες, από πάνω προς τα κάτω. Λάβετε αυτό υπόψη εάν έχετε περιορισμένο χώρο ή έχετε ένα κέντρο ψυχαγωγίας που επιτρέπει μόνο ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Ανάλυση

Η ανάλυση αναφέρεται στο πόσα pixel έχει η τηλεόρασή σας. Αυτές οι μικροσκοπικές κουκκίδες φωτός συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τις εικόνες που βλέπετε στην οθόνη. Με σχεδόν 8 εκατομμύρια (!) pixel, το 4K γίνεται γρήγορα η τυπική ανάλυση και προσφέρει την καλύτερη εμπειρία προβολής χωρίς να σπάει τα χρήματα.

Χρώματα και HDR

Έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένες τηλεοράσεις είναι πιο ζωντανές και ζωντανές από άλλες; Αυτό ονομάζεται HDR ή High Dynamic Range. Οι τηλεοράσεις με HDR έχουν βαθιά, πλούσια χρώματα και όμορφα, φωτεινά λευκά που μπορούν πραγματικά να κάνουν την εικόνα pop. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να βρεθεί συνήθως σε προσιτές τηλεοράσεις μεσαίας κατηγορίας και είναι απαραίτητο για τους λάτρεις του σινεμά.

Ρυθμός ανανέωσης

Οι ρυθμοί ανανέωσης καθορίζουν πόσες φορές ανά δευτερόλεπτο αλλάζει ή ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη σας. Τα αθλήματα απαιτούν υψηλό ποσοστό για να απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια, ενώ άλλα μέσα, όπως οι ταινίες, γυρίζονται σκόπιμα σε χαμηλότερους ρυθμούς καρέ για να διατηρηθεί η κινηματογραφική αίσθηση. Προσπαθήστε να βρείτε μια τηλεόραση με ρυθμιζόμενο ρυθμό ανανέωσης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη περιεχομένου.

Αλλα χαρακτηριστικά

Συνδέσεις: Αποκτήστε μια τηλεόραση με αρκετές θύρες HDMI για να χωράει όλες τις κονσόλες παιχνιδιών, τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

WiFi: Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι αρκετά συνηθισμένες και σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε όλες τις συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης και ταινιών.

Καθρέφτης: Αυτή είναι μια διασκεδαστική μικρή λειτουργία που σας επιτρέπει να στέλνετε το βίντεο από το τηλέφωνο ή το tablet σας απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Διαλέξατε ένα σετ; Με την Προοδευτική Μίσθωση, μπορείτε να βρείτε ένα ευέλικτο χρονοδιάγραμμα πληρωμών που λειτουργεί ενώ τις εξοφλείτε σε εβδομαδιαίες, κάθε δεύτερη εβδομάδα ή μηνιαίες πληρωμές. Επισκεφτείτε το progleasing.com για να μάθετε περισσότερα.